Formulari d'Alta

Política de protecció de dades

En compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ("LOPD"), us informem que les dades personals i informació que incorporis al formulari electrònic habilitat a l'efecte i tota la documentació que ens remetis en format electrònic o en paper ("Dades"), seran incorporades en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de D.P.S GiroConsulting S.L.. La finalitat del tractament de les teves Dades és donar curs a la teva sol·licitud de contacte o de petició de serveis.
Les preguntes incloses en el formulari són de caràcter voluntari, llevat d'aquelles marcades amb una estrella (*) que són obligatòries. En el cas de no contestar les preguntes obligatòries, ens reservem el dret de no tramitar sol·licituds incompletes.
L'emplenament dels camps d'adreça de correu eletrcònic i telèfon implica el teu consentiment per rebre comunicacions, via correu electrònic o sms amb les finalitats abans descrites.
Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació a D.P.S. GiroConsulting S.L., Carrer Oviedo 46, 17005 Girona, o a través de l'adreça de correu electrònic: info@aerisnavigo.com.