Presentació

torre_campdeflors
AERIS Navigo posa a la seva disposició l'experiència, el coneixement i la professionalitat d'una empresa dedicada a les telecomunicacions sense fils des de els seus inicis. Fundada a Girona l'any 2003 per satisfer les necessitats dels organismes públics en proporcionar als ciutadans una nova forma d'accedir a Internet. La formen professionals motivats en la seva feina, que comparteixen la passió per les xarxes sense fils, les noves tecnologies, la innovació i la recerca.

Pensem que la millor forma de satisfer els nostres clients es el desenvolupament constant, l'estudi i el coneixement de nous productes, la persecució del'excel·lència en tot el que fem, i en proporcionar sempre una atenció personalitzada a les seves necessitats, tant tècnica com econòmica, abans i després d'adquirir els nostres productes o contractar els nostres serveis.

La nostra dedicació es exclusiva a les telecomunicacions sense fils, especialment les xarxes de gran abast i alta capacitat. Tenim una àmplia experiència en la implantació de xarxes sense fils d'accés i transport públic i privat, tant multipunt com punt a punt, amb especial dedicació a la escalabilitat, la seguretat i el rendiment. Li podem oferir una gran varietat de productes i solucions que s'ajustin als seus requeriments, tant en banda lliure com en banda llicenciada, cobrint totes les fases del projecte, assessorament, disseny, enginyeria, planificació, instal·lació i manteniment.

Disposem d'infraestructura própia de telecomunicacions amb la que proveïm de banda ampla directament sense intermediaris a totes les nostres xarxes i clients des de el datacenter a Girona, connectat a diferents proveïdors de fibra òptica per proporcionar la màxima qualitat i capacitat amb totes les garanties possibles. Les nostres xarxes, repartides per la geografia catalana i creixent dia a dia, ofereixen accés a Internet de baix cost al públic residencial i professional amb una excepcional relació qualitat-preu.

Contacte

Ens podràs trobar a :

C/ Oviedo, 46

17005 Girona (Spain)

Telf. 902 733 822

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

El nostre horari comercial es:

De Dilluns a Divendres de 9 a 18h.


Sol·licitud de Feina

Política de protecció de dades

En compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ("LOPD"), us informem que les dades personals i informació que incorporis al formulari electrònic habilitat a l'efecte i tota la documentació que ens remetis en format electrònic o en paper ("Dades"), seran incorporades en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de D.P.S GiroConsulting S.L.. La finalitat del tractament de les teves Dades és donar curs a la teva sol·licitud de contacte o de petició de serveis.
Les preguntes incloses en el formulari són de caràcter voluntari, llevat d'aquelles marcades amb una estrella (*) que són obligatòries. En el cas de no contestar les preguntes obligatòries, ens reservem el dret de no tramitar sol·licituds incompletes.
L'emplenament dels camps d'adreça de correu eletrcònic i telèfon implica el teu consentiment per rebre comunicacions, via correu electrònic o sms amb les finalitats abans descrites.
Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació a D.P.S. GiroConsulting S.L., Carrer Oviedo 46, 17005 Girona, o a través de l'adreça de correu electrònic: info@aerisnavigo.com.