Internet per Particulars

Familiar Connexió a Banda Ampla asimètrica a preu asequible. Ideal per les necessitats de tota la família, amb opció de línia telefònica i disponible en velocitats fins a 10 Mbps.

Més informació

Internet per Empreses

Profesional Per a pimes i empreses que cerquen la millor qualitat i grans capacitats, banda ampla simètrica amb velocitats fins a 380 Mbps, disponible en garanties del 20, 50 i 100%.

Més informació

Et regalem 1 mes

Per cada nou client que ens adrecis et regalem un mes de connexió!

AERIS Telecom

AERIS telecom es una divisió de AERIS navigo enfocada en proveir d'accés a Internet a particulars i empreses, cobrint un diferent rang de necessitats. Disposem d'una infraestructura pròpia de telecomunicacions amb una cobertura molt extensa de la província de Girona, i que està en ple procés d'expansió. Aquesta xarxa està connectada al nostre datacenter de Girona on sortim a Internet per fibra òptica amb diferents operadors, garantint així una sortida a Internet de molt alta qualitat i redundant. Tots els punts d'emissió disposen de sistemes d'alimentaci√≥ redundant, així com el mateix Datacenter, assegurant el funcionament en cas de falta de corrent.

La nostra xarxa funciona amb tecnologia Wimax, dissenyada i optimitzada per funcionar en entorns exteriors, on les interferències i els rebots juguen un paper molt important. Capaç de suportar un numero elevat de subscriptors, amb la mateixa eficàcia independentment de la quantitat de clients associats.